Woca olie conditioner

25,45

WOCA Olie Conditioner combineert een efficiënte reiniging met een lichte oliebehandeling van het hout.

SKU: woca-olie-conditioner Categorieën: , , , , ,
Wissen
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

WOCA Olie Conditioner is een mild onderhoudsmiddel voor de reiniging en het onderhoud van geoliede en met oliewax behandelde vloeren. WOCA Olie Conditioner Naturel wordt voor naturel geoliede of met colour oil behandelde vloeren gebruikt. WOCA Olie Conditioner Wit is geschikt voor witgeoliede vloeren. WOCA Olie Conditioner combineert een milde reiniging met een gelijktijdige oliebehandeling van het hout. Het oppervlak krijgt een extra beschermende laag door de oliecomponent. Groot onderhoud met Onderhoudsolie of -pasta kan hierdoor worden uitgesteld. Onderhoud met Olie Conditioner kan ook plaatselijk worden gedaan. Niet geschikt voor lakvloeren.

Met WOCA Olie Conditioner behoudt het hout beter zijn gloed en natuurlijke kleur. Ook na herhaald gebruik, omdat de olie in het hout dringt en gelijktijdig een nieuwe beschermende, matte laag in het bovenste poriënsysteem van het oppervlak vormt. Met een traditionele vloerzeep kan de vloer er na verloop van tijd enigszins uitgedroogd uitzien, omdat door het zepen de olielaag op den duur een beetje aangetast wordt.

Extra informatie

WeightNiet beschikbaar
Kleur_woca

,

Gecertificeerd

Werkwijze

Schud de flacon krachtig voor gebruik. Zorg ervoor dat de vloer voor de behandeling stofvrij is.
1. Meng WOCA Olie Conditioner met lauw water. – Bij traditioneel geoliede vloeren: 1:20 (250 ml WOCA Olie Conditioner in 5 liter water). – Bij UV-geoliede en met hardwax behandelde vloeren: 1:40 (125 ml WOCA Olie Conditioner in 5 liter water). De mengverhouding kan gevarieerd worden afhankelijk van slijtage, vervuiling en de frequentie van reiniging.
2. Behandel de vloer met een licht uitgewrongen dweil of wringmop in de lengterichting van de planken. Spoel direct daarna de wringmop of dweil in de emmer, wring hem goed uit en droog de vloer na, eveneens in de lengterichting van het hout.
3. Werk bij sterk vervuilde vloeren met twee emmers: één met WOCA Olie Conditioner gemengd met water en één met schoon spoelwater, om de dweil af en toe in uit te spoelen. Behandel niet meer dan een oppervlakte van circa 10 m 2 per keer. Op die manier wordt de vloer slechts kort aan het vocht blootgesteld.
4. Laat de vloer circa twee uur drogen alvorens deze weer te betreden.
5. Om de vloer licht te laten glanzen, kunt u de vloer opwrijven met een witte pad.
6. Gebruikte hulpmiddelen reinigen met water.

Brand

Verbruik

150-200 m2/l

Inhoudsmaat

,

Levertijd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Woca olie conditioner” te beoordelen