Woca No1 Polish Voor Lak

43,95

Speciale Polish voor alle laklaag vloeren.

SKU: Woca-Polish-Voor-Lak Categorieën: , , , , ,
Wissen
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

No1 Polish voor lak is geschikt voor het onderhoud van alle matte, gelakte oppervlakken en is speciaal ontwikkeld om de levensduur van de laklaag te verlengen. No1 Polish voor lak versterkt de bestaande laklaag doordat het een slijtvaste, flexibele laag achterlaat die het oppervlak beschermt tegen zware belasting en krassen.

Extra informatie

WeightNiet beschikbaar
Gecertificeerd
Werkwijze

1 No1 Intensiefreiniger met water mengen in een verhouding van 1:10. Reinig de vloer totdat het oppervlak volkomen schoon is. Naspoelen met schoon water. Laat het oppervlak volledig drogen alvorens No1 Polish voor lak aan te brengen.
2 Schud de flacon grondig.
3 Breng de geconcentreerde No1 Polish voor lak aan met een goed uitgewrongen doek of dweil in een dunne laag. Indien vuil, spoel de doek of dweil in schoon water en wring goed uit. Ga verder met de toepassing. Stop de toepassing van No1 Polish voor Lak wanneer het oppervlak begint op te drogen.
4 Laat de vloer ongeveer 30 minuten drogen voor hergebruik. Extra oppoetsen is niet nodig.
5 Regelmatig schoonmaken van de behandelde, gelakte kan met No1 Reinigingszeep voor lak worden gedaan. Doe altijd een proefstuk om na te gaan of er een goede hechting is tussen het oppervlak en het product. Vloeroptimaal is niet verantwoordelijk voor foutief gebruik, schade of letsels als gevolg van het niet correct opvolgen van de juiste toepassingsvoorschriften.

Brand

Verbruik

60 m2/l. Afhankelijk van zuigkracht van de vloer.

Inhoudsmaat

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Woca No1 Polish Voor Lak” te beoordelen