Woca Worktop Gel

23,45

Voor het opfrissen van eerder geoliede oppervlakken.

Wissen
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

WOCA Worktop Gel is geschikt voor het opfrissen van eerder geoliede oppervlakken. De krachtige gel is sneldrogend, versterkt de natuurlijke uitstraling en kleur van het hout en waarborgt een sterk, slijtvast oppervlak.

  • Beschikbaar in de kleuren Wit en Naturel
  • Voor meubelen en werkbladen

Extra informatie

WeightNiet beschikbaar
Kleur_woca

,

Gecertificeerd
Werkwijze

1. Reinig het oppervlak grondig met WOCA Intensiefreiniger, gemengd met water in een verhouding van 1:40. Laat het oppervlak gedurende minstens 8 uur drogen. Het oppervlak moet volledig droog zijn.
2. Eventuele opstaande houtvezels licht opschuren met een fijn schuurpapier, korrel 220. ( verwijder zorgvuldig alle schuurstof)
3. Breng een egale maar dunne laag gel aan met een witte, rode of beige pad. Blijf wrijven tot het hout verzadigd lijkt en het oppervlak er gelijkmatig uitziet. Wij raden aan om in kleine stroken te werken, aangezien de gel sneldrogend is.
4. Het oppervlak met schone katoenen doeken droogwrijven, alvorens het volgende af te werken deel te behandelen. Het oppervlak mag er niet nat uitzien en na het inwrijven mag er geen overtollige gel achterblijven op het oppervlak.
5. Indien het oppervlak niet verzadigt lijkt na 4-6 uur, raden wij aan om een kleinere hoeveelheid gel aan te brengen dan de eerste keer, en deze ook zorgvuldig te verwerken zoals de eerste laag.
6. Laat het werkblad gedurende 4 tot 6 uur drogen, hierna kan het voorzichtig in gebruik genomen worden. Indien mogelijk, alle contact met water vermijden gedurende de eerste 2-3 dagen. Wij raden aan om het oppervlak gedurende 3 dagen te laten uitharden, waarna het ideaal is om te reinigen met WOCA natuurzeep in spray.
7. Gebruik voor het regelmatig reinigen WOCA Natuurzeep of Olie Conditioner welke bij elke reinigingsbeurt oliecomponenten nalaat. Slijtage kan hersteld worden. Watervlekken en andere kleine beschadigingen zijn gemakkelijk te herstellen door plaatselijk te reinigen met WOCA intensiefreiniger, laat het drogen en breng vervolgens een kleinere hoeveelheid Werkblad Gel aan met een pluisvrije doek.

Brand

Verbruik

6-14 m2/liter. Afhankelijk van ondergrond

Inhoudsmaat

Levertijd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Woca Worktop Gel” te beoordelen